Avituallaments

Trobareu diferents avituallaments sòlids i líquids. Sigueu responsable amb les deixalles i embolcalls. Dipositeu-los als llocs determinats.

Esmorzar

Després de la marxa, queda't amb nosaltres i participa de l'arribada, et convidem a esmorzar.

Aparcament

Deixa el teu vehicle a l'aparcament situat al costat del punt d'inscripcions (zona de sortida i arribada), molt a prop de la zona del poliesportiu.

Activitats

Vens amb la família? També tenim pla B perquè l'espera sigui divertida.

Obsequi

Us emportareu la bossa del ciclista, un bon record de la M494.

Dutxes

Disposeu de servei de dutxa en acabar la prova esportiva.

Neteja de bicicletes

Perque funcioni bé una màquina és important tenir cura d'ella.

Parking bicis

Tindreu accès a un pàrquing delimitat per deixar les bicis.

COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT

La Montmaneu 494, prova esportiva de bici de btt, és un esdeveniment que conjuga l’esport, naturalesa, paisatge i els valors que volem transmetre de la mà del Club Ciclista Seròs, de la seva gent i del tarannà de tradició ciclista de la població.

Llegir més

Es per això, que sabem que com activitat esportiva suposa un impacte sobre l’entorn, molèsties a la fauna… i volem fer un retorn envers al que és el nostre territori.
Des de l’Equip Organitzador de la Montmaneu 494 seguirem amb l’aposta que ja vam desenvolupar en altres activitats conjuntament amb totes les entitats i associacions locals on hi és representada la voluntat per esdevenir un retorn a la societat, redactant un document de COMPROMÍS AMB EL MEDIAMBIENT i EL NOSTRE TERRITORI MÉS PROPER.

Volem que tots i cadascuns dels participants i acompanyants que vingueu a la Montmaneu 494 ens feu costat per conscienciar i sensibilitzar del respecte de l’entorn que tenim i que cal cuidar-lo per poder disfrutar de totes les seves possibilitats.

Com Equip Organitzador creiem que es el nostre deure donar-lo a conèixer i que la gent hi contribueixi, no essent cap normativa sinó petits passos per millorar el nostre entorn.

Biodiversitat
Amb la prova Montmaneu 494, volem donar a conèixer la bellesa paisatgística.
Per aquesta única raó, vetllarem perque la diversitat biològica d’aquest petit espai nostre perduri i es mantingui intacte per a les pròximes generacions. Les persones humanes i la seva cultura han de protegir-la i respectar-la.
El respecte és el nexe i l’eix de treball per a nosaltres com a Organització.

Camins, senders i corriols
La Montmaneu 494, volem que sigui un nou esdeveniment per descobrir racons del Terme Municipal de la Vila de Seròs, amb tots els vials que conecten i alhora ens serveixen de comunicació, amb tota la diversitats de senders, corriols, camins d’usos ramaders i camins de titularitat pública i també de privats si s’escau.

L’ús exclusiu dels camins privats el dia de la Montmaneu 494 si per causes que facin com a últim recurs pasar-hi, està subjecta a la sol·licitud per part de l’Organització i el vist i plau del propietari amb dret de pas.
Volem transmetre que la seva utilització la resta de l’any està restringida a usos particulars i privats, evitant de passar-hi el menys possible.

Tarannà humà

Volem destacar que la gent de Seròs i tots el que integrem aquest projecte ens agradaria molt poder compartir tot l’esdeveniment conjuntament amb tots/tes participants per aquest dia tenint una convivència de respecte.

Recordeu que com petit poble el dia a dia continua per a molts dels seus veïns i veïnes amb les seves tasques, respecteu on deixeu el cotxe davant de portes per evitar situacions que es puguin derivar a posteriori.
Sigueu benvinguts i benvingudes.