ON SOM?

Som a la vila de Seròs, població amb menys de 2.000 habitants situada estratègicament al sector sud-oest del Segrià, al mig del Baix Segre.

Les nostres terres, regades pel riu Segre i també pel canal d’Aragó i Catalunya, són fèrtils i disposen de recursos naturals agropecuaris que es complementen amb el territori miner del Montmaneu, el cim més alt del Baix Segrià amb 494,5 metres.

S’hi pot accedir des de Lleida per la A-2 direcció a Saragossa, desviant-se, després de passar per Alcarràs, per la carretera local LP-7041. Per Seròs també passa la comarcal C-242 de Maials a Fraga.

CIM DE MONTMANEU

El tossal de Montmaneu és el cim més alt del Baix Segrià, amb una altura de 494 m. Les magnífiques vistes abasten el pla de Lleida, la serra de Picarda, el Segre i les terres de Mequinensa i la franja de ponent separades per l’Ebre. Des de la vila de Seròs surten diversos itineraris per accedir-hi.

L’AIGUABARREIG

La confluència del Segre, Cinca i l’Ebre constitueix l’Aiguabarreig, la més gran confluència fluvial de la península ibèrica i un paratge de gran riquesa natural. Està delimitat pel curs del riu Cinca en el límit de la comarca del Baix Cinca, pel curs del riu Segre entre el pont de Seròs, la Granja d’Escarp, al Segrià i Mequinensa (Baix Cinca).

L’àmplia làmina d’aigua de l’Aiguabarreig, amb freqüents illetes i canyissars que la poblen, és l’hàbitat idoni per a multitud d’ocells, tant sedentaris com migratoris.

Combina vegetació de ribera i terres conreades, principalment de fruiters de fruita dolça: pomeres, presseguers, pereres i moltes altres. En aquest paisatge també sovintegen les plantacions de xops, farratges i cereals d’estiu.


Tasques que vols realitzar:
ARRIBADA / METASERVEISACTIVITATS LÚDIQUES

He llegit i accepto la política de privacitat

Tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en CLUB CICLISTA SERÒS estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

*Tots els voluntaris i voluntàries tindran un obsequi d'agraïment