La Montmaneu 494 la podemos tirar adelante gracias a todas las empresas que apostáis por nuestra marcha Btt y por el impulso que le damos en nuestro territorio.
Si os queréis sumar a nuestro proyecto como patrocinadores, colaboradores o venir de voluntarios podéis contactar con nosotros.
¡Gracias a todos vosotros la Montmaneu494 es una realidad!


    Tasques que vols realitzar:
    ARRIBADA / METASERVEISACTIVITATS LÚDIQUES

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en CLUB CICLISTA SERÒS estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

    *Tots els voluntaris i voluntàries tindran un obsequi d'agraïment